Lidt om mig.

Billedet er fra Kongskildemarkedet 2012
Jeg er en årgang ’62, godt gift, med en dejlig, og forstående kone og vi har 3 dejlige børn.
Jeg smeder, laver knive og finder på sjove?! projekter for at få afløb for mit behov for at skabe noget smukt(?), varigt og brugbart.
Jeg har lavet knive siden år 2000, hvor jeg begyndte med at lave snitteknive til mine 2 yngste børn. Det er nu blevet til 43 knive.  Jeg er så småt også begyndt at slibe klinger ud af fladstål.
Jeg laver i øjeblikket ikke knive på bestilling! Jeg har i et stykke tid kun haft tid til at lave bestillingsknive, og nu holder jeg lige en pause, så der igen er tid til at lave projekter i værkstedet. Jeg har masser af træ, der endnu ikke er skåret ud, og der ligger stål på lager, der skal laves til klinger osv, og ideer til knive der skal laves.
Mit værksted(udhus) er ikke ret stort, og ud over mit lager af træ og andre materialer til knive, skal der også være plads til haveredskaber m.v. Alligevel lykkes det mig at få ryddet bordet en gang imellem, så der kan laves kniv(e). Der er billeder i fotoalbummet fra mit værksted en dag jeg havde ryddet op.
Mine børn er nu så store, så jeg har kunnet overtage deres ubrugte legehus (ca. 2 x 2 meter). Det er nu blevet bygget om til smedje. Du kan se hvordan på  projekt smedje. Det har været et langvarigt projekt, da jeg altid har flere projekter i gang samtidig. Familie, hus og job skal jo også passes.
Jeg har være med til at starte Vestsjællands Knivmagerlaug op, og nåede at være formand i 10 år, inden jeg følte, at det var på tide at der kommer nye kræfter til.
Vi mødes 1 gang om måneden (2. onsdag i måneden, dog ikke i sommerferien) på Pedersborg Skole i Sorø, besøg evt. vores hjemmeside på www.knivlaug.dk  
Vi er p.t. 18, og det er dejligt at mødes med ligesindede, og få udvekslet ideer, erfaringer og byttet materialer.
Torben P. Behrens

Jeg fik den store ære, at der blev lavet en artikel om mig i Dansk Knivforenings blad, Knivbladet, og jeg har fået lov at bringe artiklen her:

IMG_0001

IMG

IMG_0002

IMG_0003

 

IMG_0004

IMG_0005

IMG_0006

IMG_0007

 

 

 

 

One thought on “Lidt om mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.