Dette bliver afløseren til www.knivmageren.webbyen.dk

TPB logo med kant

 

Webbyen lukker pr. 01 07 14, så jeg skal i gang med at flytte min hjemmeside hertil. Det sker løbende, og bliver et omfattende arbejde,  da det hele skal laves på ny….

Du kan se min “gamle” hjemmeside på www.knivmageren.webbyen.dk

Denne hjemmeside er lavet i et forsøg på at formidle noget af den viden og de ideer, som jeg har samlet gennem de snart 14 år, hvor jeg har lavet knive.

Jeg vil forsøge, at vise, hvordan jeg gør, når jeg laver en kniv. Min måde at gøre tingene på, er kun een af mange. Du er meget velkommen til at bruge mine ideer, og det vil kun glæde mig, hvis jeg kan hjælpe nye knivmagere igang, det “koster” bare en hilsen i min gæstebog.

Du er meget velkommen til at komme med kommentarer eller spørgsmål på de enkelte sider.

OBS: Alle indlæg, der ikke handler om min hjemmeside, smedning eller knive vil blive slettet!

Jeg har også forsøgt mig som kniv-smed, og har min egen smedje. Du kan besøge mine sider om smedning, og se, hvordan jeg gør. Jeg har efterhånden også fået styr på at slibe klinger ud.

Det er ikke blevet til så mange knive (januar  2014: 44 stk.), men mine hylder er fyldt med mapper og bøger med nyttig viden om knivmageri og smedning, ligesom mit værksted bugner med træ, gevir, ben og andre materialer til at lave knive af. Min “ide-bank” med tegninger af kommende knive er efterhånden også stor.

Du kan følge den/de knive, som jeg er i gang med på “knive på vej”.

God fornøjelse.

Denne hjemmeside er under stadig opbygning, så vend tilbage jævnligt, så vil der være nyt.

Vil du i kontakt med mig gøres det på: kontakt@behrensknive.dk;

To Spammers: You’re wasting your time, any posts that are not relevant for my site will be deleted immediately without being displayed on this site.

 

Torben

2 thoughts on “Dette bliver afløseren til www.knivmageren.webbyen.dk

 1. Da jeg ikke mere må ryge tobak på mine dejlige piber, har vil jeg begynde at lave knive. Det er en gammel lyst som nu skal afprøves. Jeg vil meget gerne have din hjemmeside som udgangspunkt og dine råd vil være meget velkomne. Polermaskine og drejebænk haves og jeg skal nu bare have lidt startværktøj.
  Vil du evt. give mig et par råd ang. køb af nødvendigt startværktøj. Skal også have et par korte arbejdsknivklinger ger. Forskellige gode træsorter haves. På forhånd tak og Venlig hilsen Ole Skou

  • Velkommen på min hjemmeside, der er vist svar på de fleste af dine spørgsmål, hvis du giver dig tid til at læse det hele igennem, ellers er du velkommen til at kontakte mig.
   Mvh
   Torben

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.